Skip to main content

Al het goede komt in drieën

Caralyn Knight

Staci was populair geweest op de middelbare school, ze deed altijd haar best en kreeg altijd alles wat ze wilde. » Verder lezen...

€ 2,99 bij Bol.com € 3,49 bij Apple iTunes vergelijk alle 3 prijzen

ISBN:
9781622478293

Vermeld sinds:
9 September 2020

Gewijzigd op:
29 September 2020

Producteigenschappen

Al het goede komt in drieën

Staci was populair geweest op de middelbare school, ze deed altijd haar best en kreeg altijd alles wat ze wilde. Alles, behalve Dean Montgomery. Wanneer ze wordt gevraagd om na tien jaar een reünie te organiseren voor haar afstudeerklas, hoopt ze dan ook dat ze de kans krijgt om een paar overgebleven fantasieën te verwezenlijken. Helaas klapt ze dicht wanneer ze oog in oog met Dean staat. Wanneer Lena, een andere cheerleader uit hun klas, een trio voorstelt, een kans om Dean samen te verleiden, stemt Staci schoorvoetend toe. Maar zal dit triootje op veel meer uitlopen dan Staci had verwacht?


Dit is een expliciet erotisch, kort verhaal van ongeveer 5.150 woorden. Het bevat grof taalgebruik en seksuele thema's. Het is uitsluitend bestemd voor volwassenen die in dit type materiaal geïnteresseerd zijn, om het te lezen in rechtsgebieden waar de verkoop en het gebruik ervan niet in strijd is met plaatselijke wetgeving aldaar.
EUR

Koop dit product bij 3 verkopers

Verkoper Prijs
Bol.com € 2,99
2.99
Kobo € 2,99
Apple iTunes € 3,49
3.49

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week wordt niet weergegeven.