Skip to main content

Afgesneden

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten. » Lees verder

€ 4,99 bij AKO € 6,99 bij Kobo vergelijke alle 6 prijzen

ISBN:
9789048819942

Vermeld sinds:
29 november 2014

Laatst gewijzigd:
19 januari 2019

Afgesneden

Sebastian Fitzek is een kei in het schrijven van verhalen die van begin tot einde de lezer op het verkeerde been zetten.' Crimezone

Wanneer heb je voor het laatst een lijk opengesneden?

Forensisch patholoog Paul Herzfeld vindt in het hoofd van een gruwelijk verminkt lichaam een capsule met daarin het telefoonnummer van zijn dochter. Hannah is ontvoerd en Herzfeld begint een speurtocht naar zijn dochter. De psychopathische ontvoerder heeft in een ander lichaam de volgende aanwijzing aangebracht en het lijk gedumpt op het strand van Helgoland.

'Ga maar verder met de buikorganen, ik red het alleen wel,' zei Herzfeld, terwijl hij het oculair scherp stelde. Op het eerste gezicht zagen de tekens op de celstof eruit als toevallige verontreinigingen. Maar toen draaide hij het papier honderdtachtig graden en ontwaarde hij de getallen die erop stonden. Ze zagen eruit als een mobiel telefoonnummer en Herzfeld wilde zijn collega's net van zijn merkwaardige ontdekking vertellen, toen hij de zes kleine letters onder de getallen ontdekte. Ze sprongen door de microscoop direct in zijn amygdala, in het deel van de hersens dat voor angstreacties verantwoordelijk is. Zijn hartslag versnelde, zweet parelde op zijn voorhoofd en zijn mond werd droog. Tegelijk had Herzfeld nog maar één gedachte: Laat dit alsjeblieft toeval zijn.
Herzfeld heeft echter geen kans om de informatie te verkrijgen: het eiland is door een orkaan afgesneden van het vasteland, de bevolking is geëvacueerd. Er ontvouwt zich een ingenieus spel tussen Herzfeld, de ontvoerder van zijn dochter, en een kwade genius uit het verleden.

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde Rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychothrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan. Voor Afgesneden bundelde Fitzek zijn krachten met die van Michael Tsokos, de bekendste patholoog-anatoom van Duitsland.

EUR

Download e-book bij 6 verkopers

Aanbieder Bestandstype Prijs
AKO epub € 4,99
4.99
Kobo epub € 6,99
Apple iTunes ibook € 6,99
Bol.com epubLeesID € 6,99
BookSpot (was: ECI) epub € 6,99
eBook.nl epubLeesID € 6,99
6.99

Ken jij de voordelen van LeesID?

Prijsgeschiedenis

Prijs gemeten op maandag; huidige week niet weergegeven.

Meer e-books van Sebastian Fitzek

De therapie / Midprice

De therapie / Midprice
Prijs: € 0,00

Wijd open

Wijd open
Prijs: € 0,00

De therapie

De therapie
Prijs: € 4,99 tot € 6,99

Het Joshuaprofiel

Het Joshuaprofiel
Prijs: € 4,99 tot € 7,49

Passagier / 23

Passagier / 23
Prijs: € 4,99 tot € 6,99

Het experiment

Het experiment
Prijs: € 0,00

De gijzeling / Midprice

De gijzeling / Midprice
Prijs: € 0,00

De Wreker

De Wreker
Prijs: € 0,00